A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей
імені Ярослава Осмомисла
Галицької міської ради Івано-Франківської області

Звіт моніторингової групи за березень 2024 року

Дата: 22.03.2024 13:28
Кількість переглядів: 31

22 березня 2024 року в Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла відбулася онлайн-зустріч членів моніторингової групи з реалізації проєктів Стратегії розвитку з менторами  Ольгою Нижник, Іриною Бондар, Оксаною Марковецькою.

Члени моніторингової групи звітували про роботу над реалізацією проєктів розвитку в березні.

Впродовж місяця триває робота над реалізацією проєкту «Дооснащення найпростіших укриттів системи водопостачання та водовідведення, системи створення і підтримки параметрів повітряного середовища в Галицькому ліцеї». Ремонтні роботи ведуться  і в ПРУ, зокрема, кладеться стяжка,  встановлюються внутрішні вбиральні.

На стадії завершення знаходиться підпроєкт  «Створення віртуального меморіалу пам’яті загиблих випускників ліцею», який є в рамках проєкту «Галицька земля – скарбниця знань». Зібрані матеріали  здано в центр обробки  інформації для розміщення  на сайт ліцею закладу.

А також розроблено план заходів з розумного дозвілля учнів ліцею та філій. Заходи спрямовані на розвиток в учнів системного і творчого мислення:

  • участь в різноманітних  інтелектуальних іграх Юніор STEM із 17 команд області 2 місце посіла наша команда «Сила п’яти», гра-вікторина «Давній Галич»;
  • винахідливість (створення моделей на 3D принтері в рамках співпраці з фондом Terre des homes-Україна наші ліцеїсти мають можливість вивчати технології тривимірного моделювання),
  • фізичної та рухової активності (відвідування тренажерного залу, басейну, 3D тиру).

В рамках педагогіки партнерства прописано ряд заходів, в яких залучені батьки, учні та педагоги. Це відвідування драмтеатру, кінотеатру, спільні екскурсії з акцентом на історико-культурну спадщину рідного краю (в рамках співпраці із НЗ «Давній Галич» ), поїздки до визначних місць України та за її межами. Знову планується відкрити літній табір для учнів ліцею та філій, зокрема для дітей ВПО.

Здобувачі освіти мають свободу у виборі видів та форм дозвілля.  Велика увага звертається на те, щоб зблизити, об’єднати у дружню ліцейну родину учнів ліцею та філії №1 та №2. Вони залучаються до спільних заходів, відвідують тренажерний зал ліцею, 3D тир і ін.

  В рамках дозвілля учні із задоволенням  займаються волонтерською діяльністю, усвідомлюючи, що їхній маленький внесок має неабияке значення для  великої Перемоги.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень