A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Галицький ліцей
імені Ярослава Осмомисла
Галицької міської ради Івано-Франківської області

МИ ПРОДОВЖУЄМО СВОЮ РОБОТУ

Дата: 27.02.2023 15:53
Кількість переглядів: 56

 

 


 

27 лютого 2023 року на базі Галицького ліцею імені Ярослава Осмомисла відбулося чергове засідання робочої групи з модераторами швейцарсько-українського проєкту DECIDE  "Децентралізація для розвитку демократичної освіти" Ольгою Нижник, завідувачкою лабораторії управління та організації освіти, старшою викладачкою кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО, Іриною Бондар, кандидаткою філософських наук, доценткою кафедри  менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО, Оксаною  Марковецькою методисткою лабораторії національного виховання ІФОІППО з  розроблення проєктів  Стратегії розвитку закладу освіти та Плану її реалізації. У роботі взяли участь Вікторія Дебенко, заступниця місьго голови Галицької міської ради та Галина Кашуба, головна спеціалістка відділу освіти Галицької міської ради.

Присутні ознайомилися з ключовими сферами профілю ЗЗСО та 14 темами "Школи дієвої демократії", погодили процедуру проведення оцінювання та  процедуру розроблення профілю закладу освіти (збір аналітичного матеріалу за ключовими сферами профілю).

Незабутні враження залишилися в представників учнівського активу, батьківської ради та педагогів від зустрічі в невимушеній атмосфері, командної  роботи.

Кожен наступний крок наближає нас до великої мети. Дякуємо всім за співпрацю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень